Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Αποκλειστικό: Το πραγματικό περιεχόμενο της συζήτησης τού Ομπάμα με τον Παπανδρέου

Κυρίες και κύριοι,
Μια ακόμα παγκόσμια αποκλειστικότητα αυτού τού ιστολογίου
είναι γεγονός:
Ο δαιμόνιος Ιρλανδός ρεπόρτερ-συνεργάτης του μπλογκ μας, είναι σε θέση να γνωρίζει το πραγματικό περιεχόμενο της συζήτησης που είχε ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.


Ξεχάστε την ασήμαντη πληροφορία που μετέδωσαν οι άλλοι για την άρση τής βίζας. Εντάξει, θα μπορείτε να είστε πλέον "άβιζοι", όμως αλλού ήταν το "ζουμί", η Είδηση της σημερινής συνάντησης:

Στη μακρά (και όχι παραλήγουσα) συζήτηση που είχαν οι δύο ηγέτες, ο Ομπάμα -σε μία προσωπική όσο και ανθρώπινη εξομολόγηση - είπε ότι είναι Έλληνας !!

Συγκεκριμένα, ο αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε ότι αν και δεν έχει ελληνική καταγωγή, ωστόσο είναι ελληνοθρεμμένος και για την ακρίβεια μεγαλωμένος από κρητικοπούλα νταντά!!

Εμείς μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού τού μεγάλου μυστικού και θα σάς τις αποκαλύψουμε, λέξη προς λέξη, για εσάς και μόνον για εσάς. Διότι εμείς ΚΑΝΟΥΜΕ ρεπορτάζ. Μόνο που θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι αύριο, διότι τώρα η ώρα είναι περασμένες δώδεκα (τοπική ώρα πάντοτε)...


3 σχόλια:

aKanonisti είπε...

Μήπως συμφωνήσανε και να ξεπληρώσουμε τα δάνεια με Ντάκους????


Ελα...πες.....

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

irlandos είπε...

Ως προς τη συμφωνία, δεν είδαμε πάντως και σπουδαία πράγματα:
Καταργήθηκε η βίζα
αλλά παρέμεινε η ...μίζα.

Κατά τα άλλα, υπομονή - σε λίγο δημοσιεύω την ιστορία (σε συνέχειες)

δεσποιναριον είπε...

Διαβασα τα δυο τελευταια μαζι και ομολογω οτι μου εχεις δημιουργησει μια αγωνια που εχω να αισθανθω απο την εποχη των σινερομαντζων.