Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Μικρές αγγελίες, μεγάλες ευκαιρίες ...

Τελικά η χθεσινή απόδραση του Παλαιοκώστα δεν αποτελεί είδηση. Αποτελεί επανάληψη είδησης.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ οι δραπέτες θα επιδίδονται στο ανθρωποκρυφτό.

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του μπλογκ μας, οι έρευνες των διωκτικών Αρχών στρέφονται τώρα σε παλαιότερες δημοσιεύσεις στις στήλες των μικρών αγγελιών των εφημερίδων. Εκεί αναζητούν την άκρη του νήματος που πιστεύουν ότι θα τούς οδηγήσει στο διαβόητο δραπέτη.

Συγκεκριμένα οι παρακάτω αγγελίες τούς έχουν κινήσει υποψίες:

Αγγελία στην ενότητα Ενοικιάσεις Ακινήτων:
Ζητείται κελί φυλακών, ευρύχωρο διαμπερές και διάτρητο, για προσωρινή διαμονή κρατουμένων. Θα προτιμηθούν όσα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου και διαθέτουν τον αναγκαίο εξοπλισμό απόδρασης (ανεμόσκαλα, όπλα κλπ). Προσοχή: μακροχρόνιες μισθώσεις δεν θα γίνουν δεκτές. Απαραίτητη η αποδοχή συγκατοίκησης με αλλοδαπό.

Αγγελία στην ενότητα Ζητείται προσωπικό:
Ζητείται προσωπικό φυλακών, με ευρύχωρες τσέπες και χαλαρές συνειδήσεις. Θα προτιμηθούν όσοι πάσχουν από μυωπία (άνω των 15 βαθμών) και όσοι έχουν έντονο στραβισμό (κοινώς κάνουν τα στραβά μάτια). Αμοιβή διαπραγματεύσιμη, δεκτός και διακανονισμός. Προϋπηρεσία σε φυλακές με μεγάλο ποσοστό αποδράσεων θεωρείται σημαντικό προσόν. Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραιτήτως να είναι ελάχιστα εκπαιδευμένοι και έτοιμοι να αυτοτραυματιστούν ή και να παραιτηθούν, αν χρειαστεί.

Αγγελία στην ενότητα Διάφορα:
Ζητείται ελικόπτερο, ελαφρά μεταχειρισμένο, για κινηματογραφική απόδραση εδάφους – αέρος. Πληρωμή μετρητοίς, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Αγγελία στην ενότητα Γνωριμίες:
Ζητείται πιλότος ελικοπτέρου (για εφήμερη γνωριμία) χωρίς ταμπού, με προτιμήσεις στο bondage και ειδικότερα στο φίμωμα και στο δέσιμο. Επιθυμητή η προηγούμενη εμπειρία σε προσγειώσεις σε ταράτσες.

Άντε και κατά τα άλλα απόψε αρχίζει να ξαναμεταδίδεται στον ΑΝΤ1 το Prison Break (σε επανάληψη?). Αναρωτιέμαι αν η ζωή αντιγράφει την τηλεόραση ή η τηλεόραση τη ζωή !


Τελικά, ο Παλαιοκώστας εφόσον ξανασυλληφθεί, θα κατηγορηθεί, εκτός από τα άλλα (κλοπές, απαγωγές, αποδράσεις) και για έλλειψη φαντασίας. Ωστόσο δεν προβλέπεται η σύλληψή του στο άμεσο μέλλον. Πιθανότερο θεωρείται το σενάριο, ο Παλαιοκώστας να αγοράσει την Ολυμπιακή, αρχής γενομένης από τα ελικόπτερα του εθνικού αερομεταφορέα, ο οποίος θα μετονομαστεί σε Palaiokostas Airways !!

15 σχόλια:

Sophia Kollia είπε...

Πάει ο Παλαιοκώστας
πάει,
και μέχρι να δούνε τι συμβαίνει..
θάχει πάει στο Ντουμπάι!
Καλημέρες.. Το βλέπω το καλοκαίρι στις επιθεωρήσεις το θέμα!
καλημέρα

irlandos είπε...

@ Sofia

Αγαπητή Σοφία, δεν ξέρω ... "για πού το'βαλε και πού το ξενυχτάει ο Παλαιοκώστας".

Για Ντουμπάι, δεν το νομίζω. Για πολλούς λόγους: αυστηρός μηχανισμός καταστολής του εγκλήματος, ηλεκτρονικός έλεγχος στα σύνορα κλπ.

Αλλά, στο κάτω-κάτω της γραφής, γιατί να φύγει απ' την Ελλάδα?
Πού θα βρει καλύτερο κράτος-μπάχαλο, ώστε να κάνει ότι θέλει?

Πάντως εγώ, αν ήμουνα στη θέση της Ελληνικής Αστυνομίας, θα τον αναζητούσα ακριβώς εκεί που τον πιάσανε και την προηγούμενη φορά: Είναι φανερό ότι ο Παλαιοκώστας εφαρμόζει πάντα το ίδιο σχέδιο (χα χα χα).

Φιλικά,
Ιρλανδός

Artanis είπε...

Χα,χα,χα,χα, τα έμαθα χθες από την μητέρα μου, τα είδα στο νετ από τον Σκάι...
Ωραίες οι αγγελίες πάντως...Καλά τα λες...

Aspa είπε...

Έμαθα ότι η Palaiokostas Airlines έχει ήδη ιδρυθεί. Εδώ είναι και η πρώτη της διαφημιστική καμπάνια.
Χαχαχα αν δε γελάσουμε και λίγο… χαθήκαμε!

gskastro είπε...

Φίλε Ιρλανδέ ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αλλά είμαι υποχρεωμένος να σου ζητήσω να διαψεύσεις την πληροφορία που έβαλες στην τελευταία παράγραφο της ανάρτησης σου για την αγορά της Ολυμπιακής από τον Παλαιοκώστα και την μετονομασία της σε Palaiokostas Airways.
Μόλις τώρα έκλεισε το τηλέφωνο ο Βασίλης και αφενός μου ζήτησε να σου πω τα παραπάνω και αφετέρου να σε ενημερώσω ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με κινηματογραφικό παραγωγό για γύρισμα ταινίας με υπόθεση την ζωή του γενικά και ειδικά τις δύο αποδράσεις.
Τα γυρίσματα των σκηνών της απόδρασης με το ελικόπτερο θα γίνουν μέσα στο Μάρτιο, στον ίδιο χώρο και με τον ίδιο πιλότο. Μου είπε όμως ότι αυτή τη φορά θα ζητήσει άδεια από τα αρμόδια Υπουργεία.
Όταν τον ρώτησα γιατί πήρε εμένα και που βρήκε το τηλέφωνο, μου είπε ότι είναι θυμωμένος μαζί σου γιατί γράφεις ότι έχει έλλειψη φαντασίας αφενός και αφετέρου έδωσες πληροφορίες στην Αστυνομία ότι θα τον βρει στο ίδιο μέρος που τον συνέλαβε την προηγούμενη φορά.
Ελπίζω να μη μου θυμώσεις απλά μεταφορά έκανα. Καλή σου νύχτα gskastro

Ra Ma είπε...

Καιρός ήταν να μπουν αυτές οι αγγελίες κάτω από τον φακό της αστυνομίας! Και τώρα σκέφτομαι πως αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνουν τις αποδράσεις βράδυ: το βράδυ η αστυνομία έχει το φακό!

Κατά τα άλλα βλέπω η τηλεόραση να αντιγράφει τη ζωή και τούμπαλιν σε μια ατέρμονη διαδοχή ρόλων μέχρι να βαρεθούν ή να στερέψει η φαντασία τους.

Καλό μεσημέρι!!!

wilma είπε...

Μου έφτιαξες το κέφι Ιρλανδέ μου. Μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς, οι αγγελίες σου ήταν ότι καλύτερο. (θα αρχίσω από εκεί να ψάχνω για δουλειά διότι βλέπω πολύ καλές θέσεις).
Πάντως τα ανέκδοτα με το Παλαιοκώστα οργιάζουν. Αυτό που μ'άρεσε ήταν:

Έλληνας κροίσος, φυλακισμένος, με 12 γράμματα.

Κύριου κύριου ήρθε το ελικόπτερο!

apos είπε...

Είδες τελικά τι δουλειές υπάρχουν;
Και καμία δεν είναι ντροπή. Κυριολεκτικά.

(ευχαριστώ και για τις ευχές και για την εκτίμηση)

irlandos είπε...

@ Artanis

Είδες τί συμβαίνει στο Ελλάντα ?!
Πάντως γίνονται χοντρές πλάκες με το θέμα αυτό στα μπλογκς, αυτές τις μέρες. Π.χ. δες αυτό



@ Aspa

Καλώς όρισες, αγαπητή Άσπα.
Η δικιά μου "πρόταση" ήταν να ονομαστεί Palaiokostas Airways (κατά το Olympic Airways). Bέβαια και το Palaiokostas Airlines καλό ακούγεται. Και η διαφημιστική καμπάνια, είναι ... ενδιαφέρουσα!

Στο Facebook πάντως, η "αεροπορική εταιρεία του Παλαιοκώστα" έχει ξεπεράσει τα 40.000 μέλη. Δες ας πούμε εδώ



@ gskastro

Αγαπητέ φίλε Κάστρο, με έβαλες σε σκέψεις (χα χα χα)!!
Γιατί να θυμώσω ?
Αντιθέτως, γέλασα πολύ !



@ Radio Marconi

Αχ αυτή η ατέρμονη διαδοχή ρόλων, κοντεύει να μας τσακίσει ...
Ωραίο αυτό με το "φακό" της αστυνομίας!



@ Wilma

Χαίρομαι που γέλασες πολυχρονεμένη μου Wilma. Πάντως δεν αφορούσαν όλες οι αγγελίες σε εξεύρεση εργασίας. Και για άλλα θέματα, εδώ είμαστε, να βοηθήσουμε!



@ apos

Αγαπητέ εορτάζοντα:
Οι ευχές, όπως και η εκτίμηση, είναι απολύτως ειλικρινείς.


Φιλικά,
Ιρλανδός

mahler76 είπε...

μεγάλη μορφή ο Παλαιοκώστας αλλά ο άλλος στο Πρίζον Μπρείκ καλύτερος γκόμενος.

Artanis είπε...

Ιρλανδέ μου καλησπέρα...Βρήκα και ανάρτησα 2 φωτό από το φυτό που σε ενδιαφέρει στο ποστ...Πέρνα να δεις αν θες και έχεις χρόνο...

Theogr ο κηπουρός είπε...

Αυτό το ξεχάσαμε.

Artanis είπε...

Ιρλανδέ μου καλημέρα απο ΝΖ...
Λουλουδο-δωράκι έχω για σένα, στο μπλογκ...Πέρνα να δεις αν έχεις χρόνο...Φιλιά πολλά ...

Heliotypon είπε...

Άσχετο:

Στο Blog μου ανέβασα πρόταση για ένα παιχνίδι που ίσως σας ενδιαφέρει. Ανοιχτό για συμμετοχή σε όλους κι όλες.

Artanis είπε...

Ιρλανδέ μου, με συγχωρείς που δεν πέρασα εγκαίρως να σου ευχηθώ, φαντάζομαι όμωε οτι θα κάνετε και Ελληνικό Πάσχα στο σπίτι...Καλά να περάσετε αυτές τις μέρες, καλο Πάσχα να έχουμε...Σε φιλώ...